Bavette(/flank steak (ca. 500gram)
Bavette(/flank steak (ca. 500gram)

Bavette(/flank steak (ca. 500gram)

9,95

Zeer smakelijk stukje vlees dat bereid kan worden als steak.

+ -
Toevoegen aan winkelwagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: U ontvangt via mail een berichtje wanneer de bestelling opgehaald kan worden.

Bavette wordt vaak gezien als een specialiteit voor op de barbecue maar het kan ook prima in de grillpan bereid worden en vervolgens op reepjes gesneden. In Nederland wordt bavette ook wel een vanglap of een vinkelap genoemd. Dit magere rundvlees komt uit de flank van het rund en is hierdoor heerlijk mals. 

De bavette is vacuüm verpakt en diepgevroren.

Bereiding:

  • Pan: het vlees 5 tot 7 minuten bakken 
  • Grill of BBQ: Om het vlees ‘rare’ tot ‘medium’ te krijgen, dien je het zo’n 4 minuten aan beide zijden te grillen.
  • Laat het daarna nog vijf tot tien minuutjes rusten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken

MTS Hof de Eendragt

  • Kleinschalige boerderij met scharrelvarkens en natuurrunderen
  • 0115-481528
  • [email protected]
Zeker Zeeuws Streekproduct Vijf sterren varkens
Copyright 2024 Hof de Eendragt - Powered by Lightspeed