Varkensvlees
Onze varkens lopen buiten en hebben daardoor veel meer beweging dan reguliere varkens.  Ook krijgen ze gevarieerde voeding, dat vooral bestaat uit pure natuurproducten zoals aardappels en tarwe. Door de combinatie van voeding en beweging groeien de varkens langzamer. Dit geeft vlees dat smaakvoller, steviger van textuur en donkerder van kleur is, in vergelijking met het vlees dat je in de supermarkt koopt.

 

Rundvlees
Het vlees van onze koeien is licht gemarmerd van structuur. Dit betekent dat het vlees een klein beetje vet bevat wat zorgt voor meer smaak en mals vlees. Bij het bakken smelten de vetdeeltjes waardoor minder boter of olie nodig is voor de bereiding. Verder is het vlees van onze koeien stevig en mooi van kleur.

 

Vacuüm verpakt
Het vlees van onze dieren wordt vacuüm verpakt in porties voor 2 personen (andere hoeveelheden zijn op aanvraag mogelijk). Het vacuüm verpakken van vlees is de beste manier om het langdurig te kunnen bewaren, met behoud van kleur en smaak, zonder de kans op vriesbrandplekken of ijskristallen op het vlees. Bij reguliere verpakmethoden bedraagt de houdbaarheid van vers vlees in de diepvries 6 maanden. Vacuüm verpakt vlees kan tot 18 maanden bewaard blijven. Voor deze houdbaarheidsregels geldt dat de diepvries tussen de -18 en -20 graden Celsius moet staan.

 

Voorzien van een etiket
Elk vacuüm verpakt stukje vlees wordt door ons voorzien van een etiket. Op het etiket wordt vermeld welk soort vlees het is en op welke datum het is ingepakt.

 

Diepgevroren
Nadat het vlees vacuüm is verpakt en voorzien is van een etiket, wordt het in een professionele diepvries ingevroren. Onze diepvries heeft een grote capaciteit waardoor het vlees in korte tijd diepgevroren wordt. Hierdoor blijft de kwaliteit van het vlees zo goed mogelijk behouden.

 

Vleespakket
Het vlees van onze koeien en varkens is verkrijgbaar in pakketten van 5 kg of meer. Een pakket bevat vers gesneden producten in de verhouding van hoe ze aan het varken of de koe zitten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gemengd pakket te bestellen. Je kunt een pakket bestellen via onze webshop. Hier is tevens meer informatie te vinden over de inhoud van een vleespakket.

 

Ophalen
Nadat je een vleespakket hebt besteld krijg je een email met daarin een datum waarop het pakket opgehaald kan worden, meestal is dat een zaterdag. Uiteraard kan in overleg een andere dag afgesproken worden.

MTS Hof de Eendragt

  • Kleinschalige boerderij met scharrelvarkens en natuurrunderen
  • 0115-481528
  • [email protected]
Zeker Zeeuws Streekproduct Vijf sterren varkens
Copyright 2024 Hof de Eendragt - Powered by Lightspeed